KÉZMÛVES SAJTOK EGYEDI MEGJELENÉSE RENDEZVÉNYEKEN!

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon, kedves Látogató!

Iványi Zsuzsanna vagyok, a Kézmûves Termékek Házának megálmodója. Kiváló minõségû, kézmûves magyar élelmiszerekkel, elsõsorban sajtokkal foglalkozunk. Nemrégiben kezdtük együttmûködésünket Szuha Község Kézmûves Sajtüzemével valamint a Fanni kecske- és tehénsajtok készítõivel.

Szeretnénk a minõségi, magyar kézmûves tejtermékeket, minél szélesebb körben megismertetni az emberekkel, ennek érdekében rendszeresen járunk különbözõ rendezvényekre sajtot kínálni, sajtpultot kialakítani. Kézmûves sajttálakkal, igény esetén kiváló minõségû borokkal, 100 %-os termelõi gyümölcslevekkel és házi szörpökkel tesszük színesebbé a rendezvények választékát, esküvõkre, konferenciákra, céges rendezvényekre egyaránt szívesen ajánljuk kínálatunkat. Nemrég indultunk el ezen az úton, de mindenhol azt tapasztaltuk, hogy nagy örömmel fogadnak minket, és élvezettel fogyasztják az általunk kínált finomságokat, és a rendezvényt követõen elismerõen szólnak rólunk! Voltak, akik ennek kiemelten hangot adtak. Kérem, ne hagyja ki a „Rólunk írták” menüpontot oldalunkon!

Különlegesen szép, kézzel készített, díszes formaasztallal jelenünk meg a rendezvényeken, és szívesen megosztjuk a vendégeinkkel az általunk kínált kézmûves finomságok keletkezésének történetét, összetevõinek származását, készítésének folyamatát. Ahogyan egyik vendégünk oly találóan megjegyezte a múltkoriban: tulajdonképpen nem is felszolgáló áll a pult mögött, hanem egy „Sajt-Sommelier”. Kérem, tekintse meg a „Galéria” menüpontokban látható képeinket!

Ön is egyedivé, különlegessé teheti rendezvényét ezzel a lehetõséggel, miközben nagyon finom, egészséges, magyar termékeket fogyaszthatnak vendégei, ugyanis valamennyi sajtunk kizárólag tejet, oltóanyagot, kultúrát és sót, illetve természetes eredetû ízesítõanyagokat tartalmaz (kerti zöldfûszerek, paprika, hagyma, fokhagyma, stb…), semmiféle mesterséges adalékanyag, tartósítószer, ízfokozó vagy állományjavító nincs bennük.  A tejet háztáji gazdaságban tartott, a Mátrai tájvédelmi körzet lábánál, valamint Pécel határában szabadon legeltetett kecskék és tehenek adják. Mindegyik sajt kézi készítésû és nagyon finom, össze sem hasonlíthatók a boltok polcain lévõ termékekkel!

Remélem felkeltettük érdeklõdését, és hamarosan az Önök rendezvényein is kínálhatjuk kézmûves finomságainkat!

Minden alkalomra az igényekhez igazított egyedi ajánlatot készítünk, kérem, keressen bizalommal a „Kapcsolat” menüpont alatti elérhetõségek bármelyikén!